PIECZONE MŁODE ZIEMNIAKI Z PULPETAMI Z BIAŁEJ KIEŁBASY
byPyszne jednogarnkowe danie z młodymi warzywami i pieprznymi pulpetami. Wraz z pojawiającymi się nowalijkami kompozycja w garnku może się dynamicznie zmieniać i rozrastać. Danie…
Pyszne jednogarnkowe danie z młodymi warzywami i pieprznymi pulpetami. Wraz z pojawiającymi się nowalijkami kompozycja w garnku może się dynamicznie zmieniać i rozrastać. Danie…
Sezonowy deser, lub nietypowa przystawka z białymi szparagami i miodowym dressingiem. Zaskakujące i bardzo smaczne połączenie. SKŁADNIKI NA 1 PORCJĘ:…
Jadalne kwiaty to piekne urozmaicenie deserów, lub sałatek w wiosenno – letnim sezonie. Śliczne fiołki możemy rozgnieść z cukrem, przerobić na galaretkę, lub konfiturę,…
Pyszna przystawka, lub lekki obiad z moich ulubionych zielonych szparagów. SKŁADNIKI NA 2 PORCJE: 14 szparagów zielonych 1/2…
Sezon szparagowy w pełni, korzystajmy z wspaniałych oczyszczających właściwości tego warzywa i genialnych walorów smakowych. SKŁADNIKI NA SAŁATKĘ DLA 2 OSÓB: pęczek…
Super sałatka kipiąca witaminami. Idealny lekki posiłek na upalną wiosnę:-) SKŁADNIKI NA SOS: pół pęczka mięty łyżka posiekanych kaparów łyżeczka otartej skórki…
Kolejna inspiracja propozycją Hestona Blumenthala okazała się strzałem w dziesiątkę. Młode warzywa podane w sosie przypominającym francuskie gribiche z jadalną ziemią zrobioną z czarnych…
Pyszny krem z kalafiora z dodatkiem sosu miętowo – cytrynowego. Wiosna w pełni:-) SKŁADNIKI: 1 kalafior ( zostawiamy 1 ciniutko…
Rewelacyjna sałatka z mielonym mięsem kurczaka z dodatkiem świeżej mięty i ryżowego pudru. Bardzo lekkie, zdrowe danie – idealne na wiosenny obiad. …
Aromatyczne curry zawsze poprawia mi nastrój. Jako danie jednogarnkowe jest bardzo wdzięczne w przygotowaniu i pozwala na dużą improwizację w kwestii dodatków. W tej…